Koffie op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, feestelijke opening, actiedag, bruiloft of beurs, RAVOTT zet met passie voor het vak de perfecte cappuccino, espresso, latte en andere koffie varianten op tafel.Koffie heeft de afgelopen 10 jaar een enorme revolutie doorgemaakt, waardoor een ‘bakkie’ niet zomaar meer wordt geaccepteerd. Goede koffie is een must. Maar hoe?

Op dit vlak kan RAVOTT je volledig ontzorgen. Met ons mobiele systeem van watertanks kunnen we overal werken en onze meubels passen bijna in iedere lift.

Bar

Wij bieden de keuze uit verschillende bars (zie foto’s). Maar we hanteren ook de ‘alles is mogelijk’ regel dus informeer gerust. Als je zelf een bar of meubel hebt is dit natuurlijk ook mogelijk.

Servies & karton

Wij beschikken over ons eigen servies. Hier kun je optioneel gebruik van maken (standaard is inclusief kartonnen bekers).

Chocolade met uw logo

Bij RAVOTT is het mogelijk om chocoladeflikken met uw eigen logo te bestellen om uw feest nog persoonlijker te maken. €0,50 per chocolaatje en we produceren al vanaf 100 stuks per soort (melk of puur).

Chocolade flikken

Specials

Wanneer je wat speciaals wilt, kunnen wij in overleg ook ijskoffie, koffie met alcohol of met siropen maken. Ook koffie als desert met bijvoorbeeld een bol vanille of chocolade ijs kunnen wij verzorgen. Heb je zelf een recept of idee? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen

Wij rekenen huur van de bar en apparatuur per dagdeel. Daarnaast berekenen we de uren van de barista en het opbouwen en afbouwen. We sturen je graag een overzichtelijke versie toe waarop dit gespecificeerd staat.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte voor de huur van een bar, vul de onderstaande gegevens in en we sturen zo snel mogelijk een passende offerte.

Extra informatie: Ravott kan zowel kleine als grote aantallen mensen aan. Meerdere barista’s kunnen geboekt worden evenals apparatuur en meubels. Tijdens opdrachten schenken we standaard 1 van onze eigen blends welke ook verkrijgbaar zijn in onze webshop. De barista’s van Ravott staan er altijd netjes bij. Standaard met een mooi schort om (spijkerstof of leer), verzorgd, uitgerust en trillend van de cafeïne!