Koffie op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, feestelijke opening, actiedag, bruiloft of beurs, RAVOTT zet met passie voor het vak de perfecte cappuccino, espresso, latte en andere koffie varianten op tafel.

Koffie heeft de afgelopen 10 jaar een enorme revolutie doorgemaakt, waardoor een ‘bakkie’ niet zomaar meer wordt geaccepteerd. Goede koffie is een must. Maar hoe?

Op dit vlak kan RAVOTT je volledig ontzorgen. Met ons mobiele systeem van watertanks kunnen we overal werken en onze meubels passen bijna in iedere lift.

Bar

Wij bieden de keuze uit verschillende bars (zie foto’s). Maar we hanteren ook de ‘alles is mogelijk’ regel dus informeer gerust. Als je zelf een bar of meubel hebt is dit natuurlijk ook mogelijk.

Servies & karton

Wij beschikken over ons eigen servies. Hier kun je optioneel gebruik van maken (standaard is inclusief kartonnen bekers).

Prijzen

Wij rekenen huur van de bar en apparatuur per dagdeel. Daarnaast berekenen we de uren van de barista en het opbouwen en afbouwen. We sturen je graag een overzichtelijke versie toe waarop dit gespecificeerd staat.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte voor de huur van een bar, vul de onderstaande gegevens in en we sturen zo snel mogelijk een passende offerte.