De kracht van goede koffie op locatie

Een lekkere kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken op een feest, winkelopening, verjaardag of diverse bedrijfsgelegenheden.

RAVOTT regelt koffie op locatie voor kleine en grote groepen. Koffie op locatie is meer dan alleen een bar met koffiemachine. Moderne koffiekarren met ervaren vakmannen en vrouwen maken het verschil.

De koffiebar

RAVOTT heeft behalve de juiste apparatuur ook verschillende mobiele koffiebars en een koffiekar beschikbaar.

Eikenhout design visgraat Koffiekar

Onze koffiebar is van écht eikenhout visgraat in combinatie met zwart staal. De koffiekar is helemaal rondom afgewerkt dus vanaf alle kanten mooi om te zien. Ideaal op alle locaties, groot of klein: hij past altijd wel ergens! De koffiekar staat op wielen en past bovendien in elke lift (mits 150 cm diep). Meer over koffiekar huren en barista inhuren vind je onderaan deze pagina.

De Rolls Royce der espressomachines

Met onze prachtige Kees van der Westen Mirage espressomachine gooien we altijd hoge ogen. Klanten die bij RAVOTT een barista inhuren krijgen de rolls royce onder de espressomachines in actie te zien; uniek in techniek en design. Dit is onze meest geliefde en daarom standaard gebruikte machine, maar door omstandigheden kunnen we soms beslissen een andere machine in te zetten (ook altijd topmerken)

De Busbar

Supersnel, super simpel en ideaal voor gelegenheden waar een reguliere bar lastiger in te zetten is. De barista komt aanrijden, sluit de apparatuur aan en pronto!, de koffiekar is klaar voor gebruik.

Hoe werkt het?

Met onze sfeervolle koffiebar/koffiekar op locatie kunnen we overal zorgen voor topkwaliteit koffie. Onze meubels passen bijna in iedere lift en we hebben alleen ergens een kraan en een stroompunt nodig.

In slechts een uur staan wij klaar met een warme machine en binnen een uur kunnen we ook weer afgebouwd zijn. Wij zijn dus lekker snel en erg flexibel!

De koffiebar/koffiekar wordt altijd leuk aangekleed en kan eventueel naar wens worden aangepast. (zie foto’s onderaan deze pagina of kijk op onze Instagram pagina)

Prijzen

Het geven van een definitieve prijs is vooraf altijd lastig. Het aantal personen, de locatie en het soort evenement kunnen invloed hebben op de prijs.

Richtprijs bedraagt ca. € 650,- excl. BTW (ca. 6 uren).

Daarbij is het volgende inbegrepen.

*regio Rotterdam/Den Haag/Dordrecht is inbegrepen. Daarbuiten geldt een meerprijs
**cappuccino, espresso, latte, lungo, flat white, cortado, macchiato etc. 

extra mogelijkheden

Stap in de wereld van koffie en ontdek via onze koffieworkshop hoe je met jou koffie indruk maakt bij je vrienden, collega’s en familie. Het kan thuis of op de zaak, op jou espressomachine of die van ons. Naast dat je álles leert over de groei en verwerking

Porselein

Karton is functioneel maar porseleinen kop en schotel wel erg chique! Wil je dus niet uit karton je koffie drinken kun je het nóg chiquer maken door gebruik te maken van ons porselein. Standaard nemen wij met onze mobiele koffiebar kartonnen bekers mee.

GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE​

Maak het af met een heerlijke chocolade flikje met eigen logo, afbeelding of tekst. Een extra opvallend detail om het feest of de beurs nog persoonlijker te maken en meer aandacht te krijgen. Vanaf 100 stuks (ca. €0,60 p/s)

Andere dranken

Je kunt bij RAVOTT ook alle frisdrank laten verzorgen. Dat kan eenvoudig (reguliere frisdranken) of wat hipper met bijvoorbeeld gingerale, tonics, lemonaids etc. Natuurlijk kunnen wij ook verse ijskoffie, verse ijsthee, koffie met alcohol of met siropen maken.

Koffiebar op locatie

offerte aanvraag

Met onze standaard uitvoering ben je al helemaal compleet. Voor extra opties zoals verse gemberthee of het gebruik van porselein vragen we een beetje extra. Vul in het formulier hieronder in wat je wensen zijn en we zullen snel contact opnemen.