Koffiebar op locatie

 

Menu

Koffiebar op locatie algemeen
Standaard inbegrepen
(Extra) opties
Prijzen/offerte opvragen
Los huren van apparatuur/meubels

Op onze koffiebar op locatie service zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 


Heerlijke, vers bereide koffie op locatie

 

Met onze koffiebar op locatie kunnen we overal werken en onze meubels passen bijna in iedere lift. We hebben alleen een kraan nodig om de watertanks te vullen en een stroompunt om de apparatuur op aan te sluiten. In slechts een uur kunnen wij al klaarstaan met een warme machine en binnen een uur kunnen we ook weer afgebouwd zijn. Wij zijn dus lekker snel en erg flexibel! 

De koffiebar wordt altijd leuk aangekleed (zie foto’s onderaan deze pagina of kijk op onze Instagram pagina) en wij zorgen altijd voor een ontspannen sfeer rondom de koffiemachine. Een moment van ontspanning en genot.

Heeft u zelf speciale wensen voor de aankleding? Geef hier ze aan ons door!

 


Standaard inbegrepen

Tot ca. 100 personen 

  • Koffiebar naar keuze (vintage, strak wit, espresso vito, of combinatie)
  • Aankleding/decoratie (kan gepersonaliseerd)
  • Barista
  • Professionele apparatuur
  • Disposables (bekers etc)
  • Koffie van ons eigen merk (andere merken ook mogelijk)
  • Suiker, melk, melkcups
  • Alle ‘gangbare’ koffiesoorten als cappuccino, espresso, latte, lungo, flat white, cortado, macchiato etc.

 

De koffiebar 

Wij bieden verschillende mogelijkheden m.b.t. een koffiebar op locatie. Hier zie je 2 van onze bars, links ‘vintage wood&steel’ bar, rechts de  ‘Icy White’ bar. We hanteren ook de ‘alles is mogelijk‘ regel dus informeer gerust voor bijvoorbeeld bakfietsen, piaggio en dergelijken. Als je zelf een bar of meubel hebt is dit natuurlijk ook mogelijk.

  Meer foto’s 

 

Porselein of karton

Karton is functioneel maar porseleinen kop en schotel wel erg chique! Wil je dus niet uit karton je koffie drinken kun je het nóg chiquer maken door gebruik te maken van ons porselein.   Standaard nemen wij met onze mobiele koffiebar kartonnen bekers mee. 

Ontwerp je eigen chocolade

Als je je gelegenheid écht speciaal wilt maken kun je bij ons terecht voor chocolade met eigen logo, afbeelding of tekst. Een extra opvallend detail om je feest of beurs nog persoonlijker te maken en meer aandacht te krijgen. Vanaf 100 stuks te produceren (ca. €0,60 p/s)

 

 

Ijskoffie, verse ijsthee, frisdranken 

Verse gember thee met citroen: Doet het bij velen altijd goed!

Frisdrank: Je kunt bij RAVOTT ook alle frisdrank laten verzorgen. Dat kan eenvoudig (normale frisdranken zoals cola, fanta, spa rood etc.) of wat hipper met bijvoorbeeld gingerale, tonics, lemonaids of andere dranken.

Ijskoffie:
Natuurlijk kunnen wij ook verse ijskoffie, verse ijsthee, koffie met alcohol of met siropen maken.  Heb je zelf een recept of idee? Geen probleem! Geef het even aan in de offerte aanvraag.

 

Prijzen van een koffiebar

Met onze standaard uitvoering ben je al helemaal compleet. Voor extra opties zoals verse gemberthee of het gebruik van porselein vragen we een beetje extra. Vul in het formulier hieronder in wat je wensen zijn en we zullen snel contact opnemen!  

Offerte aanvragen

Vintage Wood BarIcy White BarPorseleinGemberthee met citroenIjskoffieChocolade met logoGebak, koek o.i.d.Frisdranken