Over ons

Mijn naam is Ruben Stelma en een aantal jaar geleden begon ik dit bedrijf. RAVOTT komt natuurlijk van Ravotten. En volgens ons Ravott je het beste met elkaar. Samen kom je tot iets moois wat van alles kan zijn: Een perfecte bruiloft, een nuttige vergadering, knallende opening of interessante lezing. Om direct naar de pagina te gaan over de mobiele koffiebar, klik hier 

Ravott is gespecialiseerd in het verzorgen van koffie op locatie

Check ook onze Instagram voor foto’s en waar we staan!

Ken je dat? Je bent op een feest of vergadering en de koffie is niet te drinken. Of: je geeft zelf een feest en je staat alleen maar in de keuken te werken waardoor je niemand spreekt.. Laat ons je helpen. Veel mensen klagen over slechte koffie, dus waarom zou je hier niet iets aan doen? Ravott helpt je erbij. Wij nemen onze professionele spullen mee en zorgen niet alleen voor goede koffie, maar ook voor goede sfeer. Een barman zijn is immers een vak!

Koffie op locatie

Wat maakt ons bijzonder?

Allereerst: wij zijn beleefd. Je klanten zullen het fijn vinden om door ons geholpen te worden. Een praatje wanneer het kan, en afwezig wanneer het moet.

Ruben Stelma, barista & founder

Bij Ravott proberen we altijd een creatieve en net andere kijk te hebben op onderwerpen die met koffie/horeca te maken hebben. Zo werd oprichter Ruben Stelma in 2013 finalist bij het Dutch Barista Championships met een voorbereiding van 48uur. Deze voorbereidingen duren normaal gesproken 2-3 maanden, maar de uitdaging om dit eens anders aan te pakken is erg leerzaam.

Ook heeft oprichter Ruben 2 jaar lang (ca 80 uitzendingen) ervaring voor de camera van de Nederlandse televisie. Bij RTL koffietijd presenteerde hij elke week een koffiedrank en deelde met honderdduizenden kijkers het recept. “Iets lastigs uitleggen met drukke bnners om je heen, een kijker die niet terugpraat én een regisseur die op zijn klokje tikt is een super leerschool geweest. Je moet ook aardig en leuk overkomen en deze ervaring heb ik zeker in Ravott gestopt.” Aldus Ruben.

Een gesprek begint vaak met een kop koffie. Het kan de ijsbreker zijn waardoor je een leuk of interessant gesprek aanknoopt (of niet, dat hangt af van of de koffie lekker is). Het kan ook de kerst op de taart zijn tijdens je bruiloft of bedrijfsopening. In elke gelegenheid is er ruimte voor koffie, en wij helpen je graag.