Workshops

Volg een leuke, interactieve workshop over koffie en dat gewoon bij jou thuis. Het is niet alleen leerzaam, maar zoals een workshop hoort te zijn, ook leuk en interactief. Heb je geen espressomachine? Geen probleem. Wij nemen onze espressomachine mee. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Reactie’s van klanten die je voorgingen vindt je hier. Zorg dat je weet waar je op moet letten als je koffie gaat kopen. Wat is nu kwaliteit en waarvan ga je absoluut niet vrolijk worden als je ’s ochtends lekker wakker wilt worden met een kop koffie? Met deze workshop geven we je ook tips hoe je kunt checken of iets ‘potentie’ heeft om lekker te zijn. Aan de verpakking kun je niet veel zien. Maar de informatie die er wel (of niet) opstaat zegt vaak al een hoop.

Grote groepen

Wij geven ook workshops aan grote groepen (10-25 personen). In overleg maken wij een prijs en zorgen voor een geslaagde avond! Dit kunnen wij met eigen apparatuur uitvoeren. Vraag via ons contactformulier een offerte aan.

Met lunch of diner

Een workshop (vanaf 6 personen) kan uitgebreid worden met verse sandwiches uit onze eigen keuken. Zoals onze koffie maken wij dit ook allemaal vers. Eventueel maken wij ook verse tomaten- of groentesoep zodat u met een gevulde maag de workshop kunt gaan beleven! Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden.

Inhoud van de workshop

De workshop bestaat uit:
• Test je koffiekennis met een quiz
• Leer over de oorsprong van koffie
• Test je reukvermogen
• Maak en proef perfecte espresso
• Maak en proef perfect melkschuim
• Geniet van diverse koffievarianten

Prijzen

1-3 personen: €195,- inclusief btw en reiskosten.
4-6 personen: €275,- inclusief btw en reiskosten.

Informatie aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een workshop of wil je meer weten? Stuur ons een bericht.