Dennis en Annika Tjassens

Ter gelegenheid van onze verjaardagen hebben we Ravott gevraagd om koffie en thee te verzorgen. We hebben alleen maar complimenten gekregen van familie en vrienden over de verzorging en persoonlijke benadering. De koffie was subliem en het ontbrak niemand aan iets. Ruben deed leuke suggesties en heeft veel verschillende soorten koffie geserveerd. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt Ruben!

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Best coffee in the studio ever!

Garcia Jeans (hoofdkantoor Alblasserdam)

Marlies Moekens | traffic manager

Tijdens de collectie presentaties op ons hoofdkantoor heeft RAVOTT ons voorzien van heerlijk koffie. Twee dagen langs heeft ons gehele personeel op en top genoten! Alles was perfect voorbereid en verzorgd. Echt een aanrader dus!

Riverdale

Edwin van Oort | Commercial Manager

Wij hebben Ravott gevraagd om tijdens onze voorverkoop (retailers kopen de nieuwe collectie dan in) al onze klanten bij binnenkomst en vaak ook tussentijds te verwennen met zijn prachtige koffie. Van onze klanten kregen wij te horen dat deze koffie kunstenaar perfect werk levert. Ook is de barista bereid om actief mee te helpen om het onze klanten naar het zin te maken. Kortom Ravott maakt de verwachting meer dan waar en ons evenement was zeer geslaagd. 1 groot nadeel is dat wijzelf niet meer tevreden kunnen zijn met ons eigen koffie apparaat. Wij kijken weer uit naar de nieuwe voorverkoop ronde.

SNS bank Hoofddorp

Sakine Dural | SNS bank Hoofddorp

Wij en onze gasten hebben heerlijk genoten van Ravott koffie tijdens de opening van ons nieuwe SNS Bank filiaal in Hoofddorp. Alles was goed georganiseerd en onze gasten vonden de koffie heerlijk.

Nick Schilder

Nick Schilder | Nick & Simon

Kirsten en ik vroegen Ravott om de koffie catering op onze bruiloft te verzorgen en dat kunnen we iedereen aanraden! Superstrak geregeld en van hoge kwaliteit. Ook de workshop hebben we intussen gevolgd, iets wat elke koffie-liefhebber zou moeten doen.

Openlucht museum Arnhem

Pien Maat | Openlucht museum

Ons evenement was helemaal af met de goede koffie van Ruben. De hele entourage, prachtige service en de kleding van de heren… Met hem konden we het Nederlands Openluchtmuseum eigentijds neerzetten. En dat was nu precies de bedoeling.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond | Actrice, presentatrice

RAVOTT verzorgde koffie op de verjaardag van haar zoontje Vik!

Kees Kwakman

Kees kwakman | FC Volendam Voetballer

FC Volendam voetballer Kees Kwakman volgde samen met zijn vrouw Kelly een uitgebreide workshop aan huis!

Kastenstudio Maatmeubel

André en Ria Ruigrok van der Werven | Eigenaren

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van ons bedrijf hebben wij Ravott ingehuurd. De klanten reageerden bijzonder enthousiast en vonden de koffie heerlijk. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Ook ging Ruben erg leuk met onze klanten om. Een aanrader!