Welkom in de

wereld van koffie

De laatste 20 jaar heeft koffie enorm aan populariteit gewonnen. 

Eigenlijk best logisch. Koffie behoort tot de meest gedronken dranken ter wereld. Dan wil je daar toch alles van weten? Zo denken wij er precies over. 

RAVOTT heeft daarom super leuke koffie workshops die je kunt volgen. En het mooie is dat we deze workshops gewoon bij jou thuis kunnen geven.

Koffie workshop

basic barista skills

Stap in de wereld van koffie en ontdek via onze koffieworkshop hoe je met jou koffie indruk maakt bij je vrienden, collega’s en familie. Het kan thuis of op de zaak, op jou espressomachine of die van ons. Naast dat je álles leert over de groei en verwerking van koffie gaan we samen aan de slag om de perfecte cappuccino, espresso of andere koffiedranken te maken. Uiteraard leren wij je alle fijne kneepjes van het vak.

Duur: twee tot drie uur.
Starttarief voor twee personen: € 205 (en € 35 voor elke eventuele extra persoon)

Koffie workshop

latte art

Ben je al wat verder en kun je zelf een goed melkschuim maken? Beschik je over de basic skills voor het bereiden van koffie?

Volg dan nu een latte art workshop van RAVOTT en leer stap voor stap hoe je figuren, latte art, maakt. Na deze workshop heb je niet alleen de basis voor het hartje, maar kun je uitbouwen naar tientallen andere figuren.

Duur: twee tot drie uur.
Starttarief voor twee personen: € 205 (en € 35 voor elke eventuele extra persoon)

extra mogelijkheden

Stap in de wereld van koffie en ontdek via onze koffieworkshop hoe je met jou koffie indruk maakt bij je vrienden, collega’s en familie. Het kan thuis of op de zaak, op jou espressomachine of die van ons. Naast dat je álles leert over de groei en verwerking

Grote groepen

Wij geven ook koffie workshops aan grote groepen (tien tot dertig personen). Dit kunnen wij met eigen apparatuur uitvoeren of verdelen in meerdere kleine groepjes.

one-on-one

Op aanvraag kunnen wij ook een privé training verzorgen. Wij nemen vooraf contact op om te bespreken wat je precies wil leren en maken dan op maat een passende workshop

Workshop + lunch

Een lekkere verse sandwich uit eigen keuken bij de workshop laten verzorgen? Geen probleem, en net als de koffie maken wij het eten natuurlijk ook allemaal vers. Een leuk uitje met collega’s.

Een one-on-one training met zanger Nick Schilder (Nick & Simon)

Boek deze workshop

Basic Barista Skills

Boek deze workshop

Latte Art